De herkomst.

  

De Ibérico de Bellota hammen zijn tenminste 48 maanden gerijpt en komen van de Ibérico scharrelvarkens die op het beste grasland van Extremadura (West-Spanje) zijn opgegroeid. De Ibérico scharrelvarkens worden tijdens het 'Montanera'-seizoen (de maanden oktober tot februari) met eikels gevoed. Het rijpingsproces van de hammen vindt plaats in Candelario, Salamanca, volgens de eeuwenoude traditie van familie van Redondo Iglesias.  Wij bieden een brede verscheidenheid aan producten van Ibérico aan, zoals Jamón (ham), Paleta (schouder) en Embutidos (Chorizo en Salchichón) in verschillende formaten en rijpingen. De Ibérico de Bellota kan gemakkelijk worden herkend aan het gele label rond de hoef. Het label dat de authentieke Ibéricos de Bellota garandeert.

  

De Ibérico de Cebo de Campo vleeswaren zijn tenminste 18 maanden gerijpt en komen van de met granen gevoede Ibérico scharrelvarkens van boerderijen uit Extremadura. Het microklimaat en de kennis en ervaring van de 'Maestros Jamoneros', maken deze producten tot iets speciaals. Wij bieden Jamones, Paletas, Lomo, Chorizo en Salchichón in een breed scala aan formaten. De Ibérico de Cebo de Campo kan gemakkelijk worden herkend aan het groene label rond de hoef. Het label dat de authentieke Ibéricos Cebo de Campo garandeert.

  

De Serrano Gran Reserva is tenminste 15 maanden gerijpt. Een hoogwaardig product door een combinatie van fijn Mediterraans zeezout, een zachte en lange rijpingsperiode en kennis van de familie Redondo. De Serranoham heeft een sappige en intense smaak.